Bemutatkozás

Dr. Lehotai Róbertnek hívnak.

A jogi diplomámat a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 1992-ben szereztem meg ” cum laude” minősítéssel.

1992-ben, mint fogalmazó kezdtem dolgozni a Gyöngyösi Városi Bíróságon.A jogi szakvizsgát 1994-ben jeles eredménnyel tettem le.

1996-ig a Heves Megyei Cégbíróságon cégbíróként dolgoztam.

1997-98-ban az ELTE Jogi Továbbképző Intézetén társasági szakjogász posztgraduális képzésen vettem részt.

1996. októbere óta vagyok tagja a Heves Megyei Területi Ügyvédi Kamarának.

A Szabó és Társa Ügyvédi Irodát 1996. október 1. napján alapítottam dr. Szabó Gyula kollégámmal, melyben 2006-ig társként dolgoztam.

2007. óta egyéni ügyvédként dolgozom

Irodám az ügyfelek igényeit teljes mértékben kiszolgáló modern irodával várja jelenlegi és jövőbeni ügyfeleit és partnereit Gyöngyös belvárosának szívében.

Két évtizedes jogászi és ügyvédi tapasztalatával, kollégáim és együttműködő partnereim megalapozott szakmai hírnevével, jól képzett, dinamikus ügyvédeivel széleskörű konzultációs és együttműködési lehetőséggel áll jelenlegi és új ügyfelei rendelkezésére.

Irodám a legmodernebb számítógépes és irodatechnikai eszközökkel vannak felszerelve, online hozzáféréssel rendelkezik a földhivatali ingatlan-nyilvántartást tartalmazó TAKARNET rendszerhez, melynek segítségével szerződéskötéskor naprakész információkat biztosítunk ügyfeleink részére az ország bármely területén található ingatlanokról.

Céges ügyfeleink jogi biztonsága érdekében üzleti partnereik cégadatait a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat online adatbázisain keresztül követjük nyomon, ügyfeleink által igényelt hiteles cégkivonatokat beszerezzük.

Ügyfeleim pénzköveteléseit a MOKK gyors és hatékony elektronikus fizetési meghagyás rendszerén keresztül érvényesítjük és szükség estén ugyanezen keresztül kezdeményezzük a végrehajtást is.
Irodám az elektronikus cégeljáráshoz szükséges valamennyi feltétellel rendelkezik, így szerződésminta alkalmazása esetén az aláírást követően ügyfeleink 1-2 napon belül bejegyzett céggel rendelkeznek.

Irodám szoros együttműködést alakított ki ingatlanközvetítő, könyvvizsgáló, közjegyző, felszámoló, könyvelő és végrehajtói irodákkal és a legkülönbözőbb területen jártas igazságügyi szakértőkkel, így komplex tanácsadói tevékenységünk e területeket is érinti.