Jognyilatkozat

A www.lehotaiugyved.hu weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, az ezen oldalakon látható formában Dr. Lehotai Róbert kizárólagos tulajdonát képezik.

Az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, forráskódja szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldal szerzői és szomszédos jogainak jogtulajdonosa a Dr. Lehotai Róbert. A jogtulajdonos írásos engedélye nélkül az oldal forráskódjának és egyéb részeinek másolása, módosítása, további felhasználása szigorúan tilos!

A szerzői jogok megsértése polgári- és büntetőjogi felelősségre vonással jár!

A www.lehotaiugyved.hu főoldalára mutató linket bárki, elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, témába vágó /releváns/ weboldalon. Belső oldalakra mutató linkek csak úgy helyezhetők el hivatkozó webhelyeken és dokumentumokban, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak.

Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az www.lehotiugyved.hu oldal valamely más oldal részeként jelenjen meg.

Az oldalon szereplő információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek, az ezekkel kapcsolatos változtatások jogát az oldal tulajdonosa fenntartja.